FÜRKÉSZTÁBOR 3.

2022. augusztus 1. - 5. 🌕 Kokava - Línia 🌕 129,- € / fő - all inclusive


Tisztelt szülők!

A CoolTour.sk, s.r.o. idén nyáron, 2022. augusztus 1. - 5. között, ismét megrendezi 5 napos FÜRKÉSZTÁBOR 3. elnevezésű táborát, megyénk magyar ajkú gyermekei számára. Gyermekük, akárcsak Önöknek, nekünk is a legféltettebb kincsünk, így az egész tábor ideje alatt felnőtt és tapasztalt vezetők felügyelnek rájuk. A táborban természetesen elvárjuk az odafigyelést és a fegyelmezettséget, de ígérjük, élményekkel és sok-sok új tapasztalattal és tudással térnek majd haza.

A Fürkésztábor 3. időpontja: 2022. augusztus 1. - 5.

Korhatár: 10-12 éves gyerekek, maximálisan: 40 fő.

Részvételi díj: 129,- € / fő - all inclusive

Jelentkezési határidő: 2022. június 13.

A tábor helyszíne: a Szlovák-érchegység festői környezetében található Kokova Línia, Ipoly szálló (Kokava LíniaChata Ipeľ), nem messze az Ipoly folyó forrásától, mintegy 28 km-re északnyugatra Rimaszombattól. Az Ipoly szálló (GPS: 48.591029, 19.733934, de a helyszín a GPS-t helyettesítő +kóddal is megtalálható: HPVG+6G Málinecegy kényelmes, összkomfortos szálláshely, saját konyhával, étteremmel, bárral, szaunával és játszószobával. A vendégek rendelkezésére áll továbbá egy lengőjátszótér és kalandpark, egy medence, óriás trambulin, kvadok, sport pálya, de kínálnak lovaglást és lovasoktatást is.

A tábor kezdete: gyülekező a tábor helyszínén (alább a térképen), 2022. augusztus 1.-én (hétfő), 9:00-kor.

A tábor vége: a tábor közös zászlólevonással zárul, 2022. augusztus 5.-én (péntek), 16:00-kor

A jelenlegi korlátozásokat figyelembe véve és mivel a gyermekek több más Besztercebánya megyei községből is érkeznek a közös utaztatást a helyszínre, nem áll módunkban megoldani. Ezért kérjük a kedves szülőket, hogy gyermekük táborba való jutásáról maguk gondoskodjanak.  Továbbá felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy a gyermeket kizárólag a szülőnek, vagy a szülő által írásban felhatalmazott személynek adjuk át! Megértésüket köszönjük!

Étkezés: a táborban napi ötszöri étkezést biztosítunk - reggeli, tízórási, ebéd, uzsonna, vacsora. Ha gyermekük valamilyen fajta táplálékallergiában szenved (tej-, tejcukor-, glutén allergia, ...), kérjük azt előre jelezni a jelentkezési lapon.

Program: a tábor programja a gyerekek életkorának és érdeklődési körének megfelelően lett összeállítva, mely főleg a természet ismeretére, a természet szeretetére, a környezettudatosságra, túlélési fortélyokra és a gyermekek önállóságra nevelésére épül, megfűszerezve rengeteg kalanddal, cserkész- és egyéb közösségi játékkal, tábortűzzel, csillagfigyeléssel, bátorságpróbával, rohampályával, éjjeli őrködéssel, buszos kirándulással, rövidebb és hosszabb túrával, és még hosszan sorolhatnánk az egyes betervezett programokat, de nem szeretnénk minden meglepetést előre elárulni. Hogy mégis, hogyan néz majd ki a tábori vázlatos napirendje, azt itt tekinthetik meg.  

Magunkról: a CoolTour.sk, s.r.o egy utazási iroda, mely a buszos kirándulások és túrák szervezésén túl gyermekek táboroztatásával, ifjúsági- és gyermek programok szervezésével is foglalkozik, többek között. Az ifjúság neveléséhez szükséges tapasztalatainkat az elmúlt 30 évben szereztük meg, ugyanis ennyi éve foglalkozunk a cserkészeten belül gyerekek nevelésével. Nem kevesebb, mint 30 nyári tábort, s ugyanennyi téli tábort szerveztünk már, nem beszélve a rengeteg portyáról, túráról, tanyázásról, sport- és kulturális programról, s ifjúsági rendezvényekről. A FÜRKÉSZTÁBOR 3. során szakképzett, a kellő tudással rendelkező felnőtt cserkészek, illetve profi előadók, lovasoktatók, idegenvezetők segítik majd munkánkat, a gyerekek igényeit és kalandvágyát helyezve előtérbe. 

Covid19: a világjárványra való tekintettel, megkérjük a kedves táborozókat és szüleiket, hogy a tábor kezdetét megelőző időszakban tájékozódjanak az aktuális járványügyi helyzetről és szabályokról, s a tábor ideje alatt azokat következetesen tartsák be. Megkérjük a gyerekeket, hogy a tábor ideje alatt fokozottan figyeljenek a kézmosásra, a kézfertőtlenítésre, a személyi higiéniára és a tisztaságra, valamint adott helyzetekben a szájmaszk viselésére, mindannyiunk érdekében. A tábor ideje alatt 24 órás szakképzett egészségügyi felügyeletet biztosítunk és naponta mérjük majd a gyerekek testhőmérsékletét. Megkérjük a kedves szülőket, hogy ne látogassák meg gyermeküket a tábor ideje alatt! Ha mégis szeretnének gyermekükkel beszélni, akkor ezt megtehetik telefonon keresztül, egy előre megegyezett időpontban, este 19:00 és 20:00 között. Megértésüket előre is köszönjük!

Továbbá megkérjük a kedves szülőket, hogy a tábort megelőző napokban keressék fel a gyermek kezelőorvosát és orvosuk töltse ki az orvosi igazolást: "Potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti". Továbbá Önök is töltsék ki a "Szülői beleegyező nyilatkozat"-t és a "Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti" című dokumentumokat, melyek itt tölthetők le. Figyelem, az orvosi igazolás, illetve a nyilatkozat NEM lehet régebbi 5 napnál!Jelentkezés a táborba:

  • Elsősorban, kérjük olvassák el az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatra vonatkozó rendeletet .
  • A Fürkésztábor 3. -ba, az itt található jelentkezési lap kitöltésével tudnak jelentkezni! A sikeresen elküldött megrendelőlapról rendszerünk 24 órán belül visszajelzést küld.
  • A részvételi díjat (129,- €), egy összegben a tábor előtti 25. napig (július 7.-ig) kell befizetni. A befizetést banki átutalással vagy bankfióki befizetéssel oldhatják meg. Készpénzes befizetésre csakis rendkívüli esetekben van lehetőség, legkésőbb az utazás előtti 25. napig.
  • Számlaszámunk: SK84 0200 0000 0038 4769 6756, SWIFT: SUBASKBX, VÚB, a. s. A banki átutalásnál és bankfióki befizetésnél a közleménybe gyermekük nevét, valamint az átutalás egyedi azonosítóját (variabilný symbol): 0002022507, kell feltüntetni.
  • A jelentkezés a jelentkezési lap elküldésével, majd annak visszaigazolásával és a részvételi díj befizetésével valósul meg. A részvételi díj számlánkra való beérkezését követően kapják meg a számlát, az Önök által megadott e-mail címre. Foglalásukat ezek után tekintjük véglegesnek, melyek együttesen biztosítják gyermekük helyét a táborban.


Biztosítás: az ár nem tartalmazza a gyermekere vonatkozó biztosítást, de megkötése ajánlott!

A tábor lemondása: a szülők a tábor lemondását, a tábor előtti 25. napon tehetik meg, kizárólag írásban a cooltour.sk@gmail.com címre. A lemondásból adódó és a szülőknek visszajáró térítési díjat az érintettek számára az általuk írásban megerősített számlaszámra utaljuk vissza a lehető leghamarabbi időpontban. Betegség által történő lemondás esetén, akár későbbi időpontot is elfogadunk, de mindenképpen kérjük felmutatni az orvosi igazolást a gyermek megbetegedéséről. Felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy abban az esetben, ha nem határidőn belül történik a lemondás, sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett díjakat!

Nyilatkozat: mi­vel a tábor napjai so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért az iro­dánk fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, erős szél, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sorrend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén (a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében) módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak. Eb­ben az eset­ben igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni.

Élményekben gazdag nyarat kívánunk!


Az érkezés és a tábor helyszíne:

Chata Ipeľ, Kokava - Línia, 985 05 Kokava nad Rimavicou

A helyszín a GPS-t helyettesítő +kóddal is megtalálható: HPVG+6G Málinec

S podporou: