HATÁRTALANUL!

Tisztelt Intézményvezetők, Tisztelt Pedagógusok!

Mint az ismeretes, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. meghirdette a Határtalanul Pályázat 2022/23-as kiírását, melynek keretében még az idei tanévben, vagy jövő nyáron lehetősége van a 7. osztályos tanulóknak, illetve a középiskolás diákoknak külhoni utazásra és a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének elősegítésére. A pályázati kiírásokról bővebben itt tájékozódhat.

Többek között ezért is ajánljuk az Önök iskolájának szíves figyelmébe az utazási irodánkkal való együttműködést!

Utazási irodánk teljes körű utazásszervezést, csoportvezetést és idegenvezetést, de akár kizárólag csak idegenvezetést is vállal, általános és középiskolák részére a Felvidék (Szlovákia) bármely szegletében. Szakképzett és tapasztalt idegenvezetőinkkel vállaljuk a tematikus utak, kreatív és egyedi programok megszervezését, vezetését, megfűszerezve izgalmas játékokkal, szakelőadókkal, hagyományőrző csoportok és helyi kézművesek bevonásával.

A Felvidéken születtünk, jól ismerjük szülőföldünket, de tágabb régióinkat is, és felvidéki magyarként szívünkön viseljük szülőföldünk természeti, történelmi és kulturális örökségének megőrzését, védelmét és annak megismertetését az összmagyarság fiatalabb nemzedékeivel. Segítséget tudunk nyújtani partneriskolák kereséséhez, és nem utolsó sorban, mint cserkészek, érdekes programokat, játékokat, vetélkedőket készítünk elő a fiataloknak. Kiterjedt kapcsolatrendszerünkön keresztül igényes szálláshelyeket és minőségi étkeztetést tudunk biztosítani a résztvevő csoportok számára. Helyi idegenvezetőink nemcsak helyrajzi, hanem pedagógiai tapasztalattal is rendelkeznek. Útjainkat legjobb tudásunk és idegenforgalmi tapasztalataink alapján állítjuk össze, a diákok és pedagógusaik sajátosságainak, kéréseinek megfelelően.

Amennyiben a fentebb leírtak meggyőzték Önöket, vegyék fel velünk a kapcsolatot!

1. Csak idegenvezetést szeretnénk:

2. Teljes körű utazásszervezés esetén, válasszon útjaink kínálatából, és vegyék fel velünk a kapcsolatot:

Állunk rendelkezésükre, Határtalanul!


A pályázatra vonatkozó határidők:

Megvalósítási időszak: 2022. szeptember 1. - 2023. augusztus 31.

A pályázat benyújtásának kezdő napja: 2022. június 10.

Benyújtási határidő: 2022. július 15. 14.00 óra.


ÉRDEKLŐDÉS A SZOLGÁLTATÁS IRÁNT!

Kérjük, addja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önökkel a kapcsolatot.