A Felvidék kalandorai!

Utazási irodánk, a CoolTour.sk s.r.o., 2019-ben lett bejegyzve. Mint azt a neve is mutatja, azzal a céllal jött létre, hogy a Felvidékre látogató turisták számára bemutassuk a Felvidék kulturális és turisztikai szépségeit. Szülőföldünk történelmi értékeinek bemutatása és természeti kincseinek felkutatása számunkra elhivatottság és küldetés. Vállaltuk a feladatot, hogy a Kárpát-medencei magyarság számára elérhetővé és vonzóvá tegyük ezt a csodákkal tarkított vidéket.

Útjaink során a karsztvidék barlangjainak vékony szalmacseppköveit csodálva, a történelmi városok kontyos tímárházai és reneszánsz harangtornyai között sétálva, a kassai székesegyház gótikus szárnyas oltára előtt ámulva, Rákóczi fejedelem kriptájában fejet hajtva, vagy a Mikszáth-regények helyszínéül szolgáló természeti csodákat fürkészve barangoljuk be a Felvidéket. Mindenki kedvére válogathat a városlátogatások, egyéni és családi utak, vagy akár iskolai kirándulások kínálatából. Utazzatok velünk, és ismerjétek meg a történelmi Felvidék gyöngyszemeit és Szlovákia természeti szépségeit, melyek felejthetetlen élményeket nyújtanak.


felfedezés  🔵  élmény   🔵  kaland


Bakancslista a CoolTour-ral!

Hallgassanak minket a Gömör és Nógrád Rádió adásán, ahol Gömör és Nógrád, a történelmi Magyarország legrégebbi vármegyéinek túráit, kirándulási lehetőségeit mutatjuk be. Minden csütörtökön 20.00 órakor!