... bakancs, hegyek és természet ...

Üdvözöllek kedves természet járó barátom! Köszönöm, hogy benéztél hozzám.

Nagy Katalinnak hívnak, két gyermekes családanya, és ízig-vérig természet barát.
Számomra az erdő világa, a túrázás, az utazás olyan aktív feltöltődés, a mindennapi tevékenységekből való kiszabadulás, amire szívesen elkalauzollak téged is.
Érezd a természetet, arcodon a lágy szellő simogatását, a madarak hívogató csicsergését, a napocska éltető energiáját . Állj két lábbal a földön, hogy lásd, azt a megannyi csodát, természeti kincset, amit a Felvidék erdei, hegyei, lélegzetelállító sziklacsúcsai nyújtanak.

Még gyerekkoromban az egyik osztálykirándulásunk alkalmával utaztunk a Magas-Tátrába, és szerelem volt első látásra. Akkor, és ott, megfogadtam, hogy ha felnőtt leszek, bebarangolom az egész Tátrát. Ez a szerelem mindmáig él, és egyre intenzívebben lüktet, és nemcsak a hatalmas hegyóriások iránt, hanem egyszerűen az anyatermészetünk felé, meghajlok előtte.

Aktívan 2014 nyarán vette kezdetét túrázós "karrierem", amikor is meghívtam kedves barátaimat a szülinapom alkalmából a Magas-Tátra egyik ismert, és mérsékelten nehéz túraútvonalára a Poprádi-tótól fel az Ostrvára.

12 barátommal mentem, és az elejétől a végéig szívből élveztem. Külön élményt nyújtott a hegyek völgyében még megmaradó hótakaró és a júliusi hógolyózás, a Batizi-tó kristálytiszta és jéghideg vize, és a sziklaszirtek alól előbújó hegyi mormota család.
Örömmel tölt el, hogy téged is elrepíthetlek anyatermészetünk mesés tájaira. ITT és MOST, kelj fel, induljunk el, és fedezzük fel együtt Szlovákia, Felvidék megannyi természeti ékességét.